(Poistunut julkaisusta)

Payables Controller, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2019
Payables Controllerina pääset työskentelemään osana tunnetun kansainvälisen yrityksen dynaamista tiimiä, jossa toimiminen voi avata tulevaisuuden ovia urallesi! Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden viidelle palveluhenkiselle taloushallinnon osaajalle kehittää osaamistaan eri tehtävissä. Jos tunnistat itsesi tarkaksi ja joustavaksi tiimipelaajaksi, jolta löytyy taustaa taloushallinnon tehtävistä joko opinnoista tai työstä, tämä pesti voisi olla juuri sinun!
KUVAUS
Haemme viittä henkilöä kahteen rooliin merkityksellisen ja maineikkaan yrityksen Ostoreskontratiimiin Tampereen keskustaan. Toiseen rooliin etsitään junior-tasoista ostolaskujenkäsittelijää ja toiseen jo aikaisempaa työkokemusta ostolaskuista ja/tai SAP -ohjelmistosta kerryttänyttä tekijää.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja saada oman alan työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä
* Inspiroivan, kansainvälisen työympäristön ja tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Junior-tasoinen tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneille tai loppuvaiheen opiskelijoille, jotka voivat sitoutua kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat ostolaskujen käsittely ja ohjaus laskutusjärjestelmässä eteenpäin, laskujen välittäminen ja dokumentaatio.
* Toinen tehtävä soveltuu hyvin henkilölle, joka on käyttänyt SAP:ia työssään mahdollisesti jo vuoden ajalta ja omaa työkokemusta taloushallinnon tehtävien parista. Etenkin kokemus ostoreskontraan liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi. Työnkuva sisältää laskujen käsittelyprosessin seurantaa, ohjeistusta ja raportointia. Tehtävässä tulet myös viestimään globaalisti eri sidosryhmien kanssa.


Junior-tason tehtävään on noin viikon kestävä alkuperehdytysohjelma, jonka jälkeen työskentelet itsenäisesti osana ammattitaitoista tiimiä. Vaativampaan tehtävään on pidempi perehdytys ja tiiviimpi yhteistyö muun tiimin kanssa.

Tuothan esiin hakemuksessasi mahdollisen kiinnostuksesi tiettyä roolia kohtaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtäviä vastaava korkeakoulutausta esimerkiksi liiketalouden puolelta tai vastaava työkokemus
* Sujuva suomi ja englanti (kirjallinen ja suullinen)
* Taloushallinnon prosessien perusymmärrys
* MS Officen ohjelmien osaaminen, sekä SAP:in käyttöön perustuvassa roolissa työkokemus SAP:in sekä taloushallinnon tehtävien parista.
* Yrityksen sisäinen työkieli on englanti, mutta tehtävien kannalta suomen kielen sujuva taito on myös tärkeää
* Hyvät viestinnälliset taidot ja itsenäinen sekä huolellinen työote


SAP:in käyttöön perustuvassa roolissa eduksi katsotaan saksan kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Etsimämme henkilö on:


* Joustava
* Avoin
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään joulukuun 2019 alussa
* Kesto: 31.3.2020 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta lähempänä
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA