(Poistunut julkaisusta)

Pauligin 20. brändilähettiläs
Paulig Coffee Division

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Paulig hakee valloittavaa ihmistä Pauligin brändilähettilääksi ja kahvin tutkimusmatkailijaksi

Pauligin Paula on yksi Suomen ikonisimmista PR-hahmoista, jonka tarina alkoi yli sata vuotta sitten, kun Paula nähtiin ensimmäisen kerran hahmona Pauligin kahvipakkauksessa. Vuodesta 1950 Pauligin brändilähettiläänä on toiminut jo 19 kahvin tutkimusmatkailijaa, joiden työnkuvat ovat heijastelleet omaa aikakauttaan. Haemme nyt järjestykseltään 20. Pauligin brändilähettilästä osaksi Pauligin Kahvin brändimarkkinointitiimiä.

Tänä päivänä Pauligin brändilähettiläs on inspiroiva, helposti lähestyttävä ja valloittava ihminen, joka seikkailee kahvin mielenkiintoisessa maailmassa Pauligin omana vaikuttajana, tuottaen inspiroivaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Brändilähettiläänä hän kohtaa kuluttajia sosiaalisen median lisäksi erilaisissa tapahtumissa. Laaja-alainen ja viestinnällinen brändilähettilään työ antaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisena sekä esiintyjänä, kouluttajana ja asiakaspalvelijana.

Oletko positiivinen, avoin ja luova persoona, joka nauttii sisällöntuotannosta ja ihmisläheisestä työstä? Luoko valloittava hymysi ympärillesi lämminhenkisen tunnelman ja pärjäät yllättävissäkin tilanteissa sosiaalisen ja ulospäinsuuntautuneen luonteesi ansiosta? Esiinnytkö luontevasti sekä kameran että yleisön edessä ja matkustat mielelläsi ristiin rastiin Suomen maata? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin myöntävästi, voi sinussa olla aineista Pauligin 20. brändilähettilääksi.

Brändilähettilään työ on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia Pauligin kahvien näkyvänä kasvona ja edustaa yhtä Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista brändeistä. Työ on haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja ainutlaatuista – Suomesta ei löydy toista samankaltaista! Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua pestiin vähintään 2 vuoden ajaksi. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, Pauligin paahtimolla. Ajokortti on työssä välttämättömyys, joten olet tottunut autoilija ja pärjäät edustusmatkoilla itsenäisesti.

Mitä arvostamme:

 • Aiempaa kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta työn, opiskeluiden tai vloggaamisen/ bloggaamisen kautta
 • Koulutusta tai kokemusta viestinnästä ja/tai markkinoinnista
 • Videoiden ja kuvien suunnittelu-, tuotanto- ja editointitaitoja
 • Hyviä ihmissuhdetaitoja ja taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa
 • Tiimipelaajaa, jolla on itseohjautuva ote työhön
 • Uteliasta ja helposti lähestyttävää luonnetta, luovuutta ja itseluottamusta
 • Hyviä projektinhallintataitoja: kyky hoitaa useampaa projektia samanaikaisesti tehokkaasti ja ajallaan
 • Kiinnostusta kahviin ja jatkuvaa halua kehittää taitojaan niin kahvin kuin sisällöntuotannonkin parissa
 • Mahdollisuutta matkustaa ja tehdä töitä toisinaan myös epäsäännöllisiin aikoihin
 • Kykyä kirjoittaa ja viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Mitä tarjoamme?

 • Kahden vuoden määräaikaisen työsopimuksen (kolmas vuosi optiona)
 • Kokopäivätyön
 • Ainutlaatuisen, mielenkiintoisen, nykyaikaisen ja haastavan työn perheomisteisessa yrityksessä, tunnettujen brändien parissa
 • Kannustavan työympäristön, joka jakaa yhteiset arvot: Strive for Excellence, Stay Curious ja Grow Together ja joka pitää yhtä yhteisellä makujen tutkimusmatkallaan
 • Mahdollisuuden kehittyä sisällöntuottajana, esiintyjänä ja sosiaalisen median ammattilaisena
 • Paikan huipputiimissä: motivoitunut ilmapiiri ja loistavat työkaverit

Hae Pauligin brändilähettilääksi ja kehity sisällöntuotannon sekä kahvialan ammattilaiseksi!

Rekrytoinnin etenemistä voi seurata Paulan ja Pauligin sosiaalisen median kanavissa. Erityisesti torstaina 7.2 ja keskiviikkona 13.2 klo 17.00 kannattaa olla kuulolla, sillä tällöin @pauligin_paula Instagram-tilillä pidetääm live-kyselytunti rekrytoinnista!

Instagram: @pauligin_paula, @pauligfi ja YouTube: @paulig, Facebook: @paulig

Mikäli sinulla herää kysyttävää haettavasta positiosta, voit soittaa seuraavina aikoina Brand Manager Uuna Ahlbergille, joka toimii Pauligin brändilähettilään esimiehenä:

 • Ke 6.2. klo 13-14
 • Ma 11.2. klo 15-16

Lähetä CV:si ja videohakemuksesi 17.2.2019 mennessä täällä: https://www.recright.com/interview/public/53a0efd8.... Hakuajan jälkeen rekrytointiprosessi etenee videohaastatteluihin ja Vuosaaressa pidettävään paahtimopäivään 8.3.2019. Työ alkaa 29.04.2019.

Arvomme ja eettiset periaatteemme ovat toimintamme ydin ja ohjaavat arkeamme – kaikesta, mitä teemme, pitää jäädä hyvä jälkimaku. Olemme Suomen suurin kahvitalo ja osa kansainvälistä elintarvikealan perheyhtiö Paulig-konsernia. Luomme merkityksellisiä kahvihetkiä meillä ja maailmalla – suurimpia markkina-alueitamme ovat Suomi, Baltia ja Venäjä.

Maailman joka sadas papu matkaa paahdettavaksi paahtimoillemme, jotka sijaitsevat Helsingin Vuosaaressa ja Paulig Kulmassa, Tolkkisissa ja Venäjän Tverissä. Vuosaari on paahtimoista suurin ja siellä paahdetaan puhtaasti biokaasulla noin 100 miljoonaa kahvipakettia vuodessa, Vahvoja brändejämme ovat muun muassa Juhla Mokka, Presidentti, Brazil ja Paulig Mundo.

Kestävä kehitys koskee kaikkea toimintaamme. Yli 140 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä maku ja laatu syntyvät vain vastuullisesti toimien. Huolenpito ulottuu aina kahvin alkuperämaista ja viljelijöiden olosuhteista nautittuun kahvikuppiin asti.

Kurkista arkeemme: @pauligfi, @pauligin_paula #munpaulig, paulig.fi