(Poistunut julkaisusta)

Pätevä putkiasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

PUTKIASENTAJAA.

Työnkuvaasi kuuluu itsenäiset LVI-asennustyöt, ennen kaikkea pienet kylpyhuonesaneeraukset. Lisäksi vanhojen kalusteiden irrottaminen, kylpyhuoneiden vesi- ja viemäriputkien sekä kalusteiden asennustehtävät ovat osa työtäsi. Myös LVI-huoltotöitä on mahdollista päästä tekemään. Työt alkavat heinäkuun aikana ja työn kesto on 3-4 viikkoa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta LVI-alan tutkintoa, työturvallisuuskorttia sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan asiakaspalveluhenkinen ja tehnyt LVI-töitä itsenäisesti.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja Olli-Matti Niskaselta, puh. 040 570 5917. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.