(Poistunut julkaisusta)

Pätevä palkanlaskija Loviisaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Toimenkuva
Hei sinä numerotarkka asiakaspalveluhenkinen palkanlaskija. Meillä on sinulle huipputyöpaikka Loviisan ytimessä. Haluatko työskennellä tilitoimistossa, jolla on pitkät perinteet niin vakiintuneesta asiakaskunnasta, kuin pitkistä työsuhteista? Edellisen palkanlaskija siirryttyä eteenpäin, tarjoamme paikkaa alan ammattilaiselle, joka kykenee itsenäiseen palkanlaskentaan. Pitkät asiakassuhteet selittyvät hyvällä asiakaspalveluasenteella, jollaista myös uudelta työntekijältä odotetaan.
Loviisa on idyllinen merenrantakaupunki, joka tunnetaan vanhasta kaupungistaan ja on myös suosittu kulttuurikaupunki. Mikäli haluat muuttaa työnperässä, pystymme auttamaan asunnon hankinnassa.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta vähintään kolmen vuoden kokemusta palkanlaskennasta. Suomen kielen osaaminen riittää, mutta vahvasti kaksikielisessä kaupungissa ruotsinkielen osaaminen on ehdottoman hyödyllistä.
Koulutus ja työkokemus
Koulutuspohja ei ole oleellinen asia, kunhan kokemusta palkanlaskijan töistä löytyy. Palkanlaskennan kokemus voi olla myös muun alan yrityksestä, kuin tilitoimistosta.
Muut tiedot
Mikäli olet kiinnostunut myös kirjanpidosta, työnkuvaa on mahdollista laajentaa.
Palkan suhteen on hyvät neuvottelumahdollisuudet.
Työaika on ma-pe klo 8-16.
Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua.
Kesto
6kk, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Hanna Malmberg, Hanna.Malmberg@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.11.2019 mennessä.