(Poistunut julkaisusta)

Patenttikäsittelijä, vanhempainvapaan sijaisuus
Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme Heinosen IPR- ja patenttiasiantuntijaryhmäämme kokenutta

PATENTTIKÄSITTELIJÄÄ

toimimaan patenttitiimin monipuolisissa tuki- ja vastuutehtävissä.

Patenttikäsittelijä työskentelee osana asiantuntijatiimiämme vastaten patenttiprosessien käsittelystä ja hallinnoinnista. Lisäksi tehtäviin kuuluu kirjeenvaihto, laskutus sekä vastuu määräaikojen seuraamista vaativien tehtävien hoitamisesta.

Etsimämme käsittelijä on innostunut joukkuepelaaja ja itsenäinen vastuunkantaja. Hän on positiivinen ja yhteistyökykyinen osa asiakastoimeksiantojemme hallinnointitiimiä ja sisäisiä prosessejamme. Arvostamme tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä. Tehtävässä ovat käytössä mm. Access- ja Patrawin –ohjelmat, joiden aiempi tuntemus on eduksi. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Tehtävä on noin kuuden (6) kuukauden mittainen vanhempainvapaasijaisuus.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Toimimme arvojemme mukaisesti ja tuemme työhyvinvointia monin tavoin. Tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Olemme jatkaneet hakuaikaa viikolla. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineeni viimeistään 13.10.2019. Työtehtävät alkavat heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä.