(Poistunut julkaisusta)

Patenttikäsittelijä, vakituinen työsuhde
Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsimme tytäryhtiömme Heinosen IPR- ja patenttiasiantuntijaryhmään vakituiseen tehtävään kokenutta

PATENTTIKÄSITTELIJÄÄ

Patenttikäsittelijä työskentelee osana asiantuntijatiimiämme vastaten patenttiprosessien käsittelystä ja hallinnoinnista. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu kirjeenvaihto, laskutus sekä vastuu määräaikojen seuraamista vaativien tehtävien hoitamisesta.

Etsimämme käsittelijä on jo kokemusta omaava innostunut joukkuepelaaja ja itsenäinen vastuunkantaja. Hän on positiivinen ja yhteistyökykyinen osa asiakastoimeksiantojemme hallinnointia ja osallistuu sisäisten prosessiemme kehittämiseen. Arvostamme tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä. Olemme käynnistäneet järjestelmähankkeen, johon osallistuu koko patenttitiimimme. Ennen uutta järjestelmää käytössämme ovat mm. Access- ja Patrawin –ohjelmat, joiden aiempi tuntemus on eduksi. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Toimimme arvojemme mukaisesti ja tuemme työhyvinvointia monin tavoin. Tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön toimistossamme Helsingin ydinkeskustassa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.11.2019. Työtehtävät alkavat heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä.