(Poistunut julkaisusta)

Patenttiassistentti Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Oletko vastavalmistunut tai jo kokeneempi kaupallisen- tai logistiikka-alan osaaja? Oletko järjestelmällinen, tarkka ja viihdyt hallinnollisten tehtävien parissa? Etsimme asiakkaallemme Konecranesille tehokasta ja ratkaisukeskeistä patenttiassistenttia Hyvinkäälle. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kehittämään osaamistasi mielenkiintoisella patenttialalla! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, joten mikäli tunnistit itsesi, ethän odota vaan lähetä hakemuksesi meille jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista patenttiassistenttia Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääsääntöisesti patentteihin liittyvien työtehtävien parissa. Työssäsi keskeistä on tiedon etsiminen sekä erilaisiin patentteihin ja lainsäädäntöihin liittyvien asioiden selvitteleminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset laskutukseen ja dokumentointiin liittyvät työtehtävät. Olet osa kolmen hengen patenttitiimiä, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimin toisen patenttiassistentin kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielitaitoa, sillä sidosryhmiisi kuuluvat Saksassa työskentelevän patenttitiimin lisäksi selvitystöissä tukevat ulkomaalaiset asiamiehet sekä viranomaiset.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Patenttien ja lainsäädäntöjen selvitystä
* Yhteydenpito ulkomaalaisten asiamiesten ja viranomaisten kanssa
* Dokumentointi ja muu asiakirjojen hallinnointi
* Laskutukseen liittyvät työtehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (AMK) seä aikaisempaa työkokemusta kaupallisen alan tehtävistä. Voit olla urasi alussa tai jo enemmän työkokemusa kerryttänyt henkilö. Aikaisempaa työkokemusta patenttialalta ei tarvitse olla, kunhan olet muun työkokemuksen kautta kartuttanut kokemusta hallinnollisista, esimerkiksi taloushallinnon, työtehtävistä. Sinulla on rautaiset organisointitaidot sekä järjestelmällinen ja tarkka ote työhön. Nautit itsenäisestä työskentelemisestä ja olet tarkka yksityiskohdissa. Hahmotat myös suuria kokonaisuuksia ja tartut työhön ratkaisukeskeisellä sekä oma-aloitteisella asenteella. Asioiden selvitteleminen tai tiedon etsiminen onnistuu sinulta myös luontevasti. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Saksan kielitaito on eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi/logistiikka- AMK)
* Aikaisempaa työkokemusta kaupallisen alan tai taloushallinnon tehtävistä
* Vahva looginen päättelykyky sekä ongelmanratkaisutaidot
* Reipas ote työhön ja halu lähteä selvittämään asioita
* Hyvät MS Office taidot
* Sujuva englannin kielen osaaminen


Eduksi katsotaan saksan kielitaito sekä aiempi kokemus patenttialalta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pain

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes Oyj on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.