(Poistunut julkaisusta)

Patenttiasiamies
Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Heinosen patenttiasiantuntijaryhmämme kasvaa ja etsimme lisävahvistukseksi osaavaa ja energistä

PATENTTIASIAMIESTÄ

Oletko innostunut IPR-juridiikasta ja keksintöjen suojaamisesta? Haemme kasvavaan patenttiasiamiestiimiimme erityisesti kemian alan osaajaa, joka työskentelee sujuvasti alan innovaatioiden parissa sekä itsenäisesti että osana tiimiämme. Patenttiasiamiehen tehtäväalue on yrityksessämme laaja; kansainvälisen yrityksemme asiakkaat ovat sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimijoita.

Etsimämme patenttiasiamies on paitsi kokenut patenttialalla myös motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Joko kokonaan tai osin suoritettu eurooppapatenttiasiamiestutkinto (EQE) on etu mutta ei välttämättömyys, tärkeintä on tavoite kehittyä huippuosaajaksi. Soveltuva taustakoulutus on joko diplomi-insinööri tai filosofian maisteri tai näiden tohtori. Arvostamme aiempaa patenttialan työkokemusta tai vastaavaa työtaustaa patenttien parissa.

Tiimiimme soveltuva patenttiasiamies on positiivinen ja yhteistyökykyinen sekä tarkka ja järjestelmällinen. Työn luonne vaatii erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja ohjelmistoja. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Toimimme arvojemme mukaisesti ja tuemme työhyvinvointia monin tavoin. Tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Olemme jatkaneet hakuaikaa viikolla. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2019.