(Poistunut julkaisusta)

Patenttiasiamies
Kespat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsimme nyt keksintöjen ja patenttien maailmaan henkilöä, joka olisi kiinnostunut patenttiasiamieheksi kouluttautumisesta. Tässä työssä tärkein tehtäväsi on tarjota asiakkaillemme asiantuntijapalveluita IPR:n suojauksessa ja konsultoinnissa.

Työ on vaativaa ja edellyttää jatkuvaa kouluttautumista, mutta antaa sinulle samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla täyden palvelun IPR-talossa huippuasiantuntijoiden kanssa. Koulutus tapahtuu Jyväskylässä mutta myöhemmin työskentelypaikkakuntanasi voi olla myös Kuopio.

Et siis tarvitse aiempaa kokemusta patenttiasiamiehen tehtävästä mutta toivomme, että sinulla on vahva tekninen tausta sekä intohimoa teknisten ongelmien ratkaisuun. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä analyyttistä, tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Asiakkaiden lisäksi olet tiiviissä yhteydessä kollegoihisi ympäri maailmaa, eli tarvitset erinomaisen englannin kielen taidon. Koulutukseltasi olet esimerkiksi diplomi-insinööri, fyysikko tai sinulla on vastaava korkeakoulututkinto. Myös insinööritutkinto ammattikorkeakoulusta voi olla sopiva tausta. Yrityksen osakkuus on myöhemmin luonnollinen jatke työsuhteellesi.

Tule mukaan täydentämään ammattilaisista koostuvaa 8 hengen tiimiämme. Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 26.4. oheisen hakulomakkeen kautta. Toivottu aloitusaika tehtävässä on syksyllä 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen (puh. 050 302 5852).