(Poistunut julkaisusta)

Patenttiasiamies
Kespat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme nyt keksintöjen ja patenttien maailmaan kokenutta patenttiasiamiestä.

Tässä työssä tärkein tehtäväsi on tarjota asiakkaillemme asiantuntijapalveluita IPR:n suojauksessa ja konsultoinnissa. Työ on vaativaa ja edellyttää jatkuvaa kouluttautumista, mutta antaa sinulle samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla täyden palvelun IPR-talossa huippuasiantuntijoiden kanssa. Työskentelypaikkakunta on Kuopio.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta patenttiasiamiehenä toimisesta ja mahdollisesti EQE-tutkinto tai suuri osa siitä suoritettuna. Toivomme, että sinulla on vahva tekninen tausta sekä intohimoa teknisten ongelmien ratkaisuun. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä analyyttistä, tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Asiakkaiden lisäksi olet tiiviissä yhteydessä kollegoihisi ympäri maailmaa, eli tarvitset erinomaisen englannin kielen taidon. Koulutukseltasi olet esimerkiksi diplomi-insinööri, fyysikko tai sinulla on vastaava korkeakoulututkinto.

Tule mukaan täydentämään ammattilaisista koostuvaa 8 hengen tiimiämme. Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitusaika on sovittavissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen (puh. 050 302 5852).