(Poistunut julkaisusta)

Patenttiasiamies
Patenttitoimisto Kespat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Etsimme nyt keksintöjen ja patenttien maailmaan patenttiasiamiestä.

Tässä työssä tärkein tehtäväsi on tarjota asiakkaillemme asiantuntijapalveluita IPR:n suojauksessa ja konsultoinnissa. Työ on vaativaa ja edellyttää jatkuvaa kouluttautumista, mutta antaa sinulle samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla täyden palvelun IPR-talossa huippuasiantuntijoiden kanssa. Työskentelypaikkakuntanasi voi olla joko Jyväskylä tai Kuopio.

Toivomme, että sinulla on vahva tekninen tausta sekä intohimoa teknisten ongelmien ratkaisuun. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä analyyttistä, tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Asiakkaiden lisäksi olet tiiviissä yhteydessä kollegoihisi ympäri maailmaa, eli tarvitset erinomaisen englannin kielen taidon. Koulutukseltasi olet esimerkiksi diplomi-insinööri, fyysikko tai sinulla on vastaava korkeakoulututkinto.

Ensisijaisesti etsimme henkilöä, jolla on kokemusta patenttiasiamiehenä toimisestä ja mahdollisesti EQE-tutkinto tai suuri osa siitä suoritettuna. Olemme valmiita tarjoamaan valittavalle henkilölle osakkuutta yrityksessämme.

Oikean henkilön osuessa kohdalle, olemme kuitenkin valmiita ottamaan myös uuden osaajan kasvamaan ja kouluttautumaan alalle.

Tule mukaan täydentämään ammattilaisista koostuvaa 8 hengen tiimiämme. Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Tehtävässä aloittamisella ei kuitenkaan ole kiire ja aloitusaika on sovittavissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen (puh. 050 302 5852).