(Poistunut julkaisusta)

PATENTTIASIAMIES -TRAINEE
Berggren Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haluatko menestyä loistoideoiden parissa? Nyt olisi tilaisuus!

Hae meille PATENTTIASIAMIES -TRAINEEKSI

Haemme uusia osaajia kouluttautumaan patenttiasiamiehen tehtäviin. Tarjoamme Sinulle kattavan koulutuksen ja perehdytyksen alalle sekä koko porukkamme vahvan tuen. Yhteisenä tavoitteenamme on Sinun kehittymisesi huippuammattilaiseksi immateriaalioikeuksien maailmaan.

Patenttiasiamiehenä autat asiakkaitamme tunnistamaan keksintöjä ja suojaamaan niitä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heidän kehitys- ja innovaatioprosesseissaan. Autat asiakkaita nostamaan suojaamisen avulla yrityksen arvoa ja varmistamaan näin teknologisen kilpailuedun liiketoiminnassa.

Pääset työskentelemään Suomen monipuolisimmassa IPR-talossa, yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Meitä berggreniläisiä on jo yli 80 vuoden ajan yhdistänyt innostus asiakkaan ideoihin. Tämä näkyy tavassamme tehdä työtä yhdessä työstämiemme arvojen mukaisesti; hyvällä energialla ja onnistumisista yhdessä iloiten. Työyhteisömme on inspiroiva kokonaisuus monipuolista teknologista, juridista ja liiketaloudellista asiantuntijuutta, jossa jokainen on tasavertainen yksilö. Meillä ihmiset viihtyvät ja berggreniläiset pitävät huolen toisistaan.

Olet hakemamme osaaja, jos haluat kunnianhimoisesti oppia uutta, koet mielenkiintoa teknisten haasteiden ratkaisuun ja haluat auttaa asiakkaitamme menestymään. Koulutukseltasi olet diplomi-insinööri, tekniikan tohtori tai filosofian maisteri/tohtori. Analyyttinen ajattelu sekä pitkäjänteinen ote luovat hyvän pohjan alalle kouluttautumiseen. Kirjoitat ja puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Voit työskennellä tilanteestasi riippuen millä tahansa Berggrenin toimipaikoista.

Innostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian, viimeistään 29.4.

https://www.berggren.eu/uutiset/hae-meille-patenttiasiamies-traineeksi

Voit myös soittaa, kerromme mielellään lisää:

Joni Mikkola, Eurooppapatenttiasiamies, puh. 010 2272 304

Krista Dahlberg, Eurooppapatenttiasiamies, puh. 010 2272 387