(Poistunut julkaisusta)

Patenttiasiamies tai patenttiasiamieheksi tähtäävä
Papula-Nevinpat

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tervetuloa suojaamaan keksintöjä kanssamme!

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoomme. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa suojaamalla ja puolustamalla asiakkaidemme teollisoikeuksia. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

 

Patenttiasiamies tai patenttiasiamieheksi tähtäävä

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työuran?

Patenttiasiamies seuraa näköalapaikalta tekniikan uusimpia tuulia ja yhdistää itsenäisen asiantuntijuuden tiimityöhön ja asiakaspalveluun. Patenttiasiamies auttaa asiakkaitamme suojaamaan heidän keksintönsä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä neuvoo ja edustaa heitä mahdollisissa ongelma- ja riitatilanteissa.

Haemme nyt lisävahvistuksiksi osaavia ja motivoituneita patenttiasiamiehiä Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Arvostamme kokemusta ja erityisesti sitä, jos olet jo suorittanut eurooppapatenttiasiamiestutkinnon (EQE) tai vähintään osan siitä ja olet päättänyt viedä urakan loppuun saakka.  

Olemme kiinnostuneet sinusta myös, jos et vielä ole patenttiasiamies, mutta näet siinä tulevan ammattisi ja haluat pätevöityä patenttiasiamieheksi työssä oppimisen ja kouluttautumisen kautta. Sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi diplomi-insinööri, filosofian maisteri tai tekniikan tai filosofian tohtori. Hyvä lähtökohta patenttiasiamieheksi pätevöitymiselle on aiempi kokemus patenttialalta esimerkiksi PRH:n tutkijainsinöörinä tai teollisuuden patentti-insinöörinä. Jos sinulla ei vielä ole aiempaa patenttialan kokemusta, tarjoamme mahdollisuutta osallistua patenttiasiamiestrainee-ohjelmaamme. Kokemustaustastasi riippumatta valmius jatkuvaan oppimiseen on itsestäänselvä edellytys ja kiinnostus juridiikkaan, kieleen ja asiakaspalveluun erinomaisia lisiä patenttiasiamiehen uraa ajatellen.

Olitpa valmis patenttiasiamies tai sellaiseksi tähtäävä, toivomme, että sinulla olisi teknistä osaamista esimerkiksi joillakin seuraavista aloista:

  • konetekniikka, esim. koneenrakennustekniikka, tuotantotekniikka, LVI-tekniikka, rakennustekniikka tai teknillinen mekaniikka
  • energiatekniikka
  • fysiikka
  • kemia, esim. orgaaninen tai epäorgaaninen kemia, analyyttinen kemia, polymeerikemia tai biokemia
  • prosessitekniikka
  • puunjalostustekniikka
  • materiaalitieteet

Toivomme, että sujuvan suomen kielen lisäksi kirjoitat ja puhut hyvää englantia. Arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Jos kiinnostuit, kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveestasi 23.11.2018 mennessä hakemuksella, johon liität mukaan ansioluettelosi. Lähetä nämä osoitteeseen rekry@papula-nevinpat.com.

Lisätietoja tehtävistä sinulle antavat Jukka Korhonen, p. 050 340 7319 (konetekniikka, energiatekniikka, fysiikka) ja Satu Lehesranta, p. 044 513 7287 (kemia, prosessitekniikka, puunjalostustekniikka, materiaalitieteet).

Tutustu meihin nettisivuillamme www.papula-nevinpat.fi, LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat. Trainee-ohjelmastamme voit käydä lukemassa kokemuksia nettisivuillamme https://www.papula-nevinpat.fi/avoimia-tyopaikkoja/.