Patenttiasiamies, Salomaki Oy, Hyvinkää
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021
Oletko vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekniikan alan osaaja? Etsimme asiakkaallemme Salomaki Oy:lle analyyttistä ja innokasta patenttiasiamiestä Hyvinkäälle. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kehittämään osaamistasi pienen ja tiiviin tiimin tuella mielenkiintoisella patenttialalla! Mikäli olet järjestelmällinen, tarkka ja omaat kiinnostuksen patenttialaa kohtaan, ethän odota vaan lähetä hakemuksesi meille jo tänään!
KUVAUS
Salomaki Oy palvelee yksityisiä keksijöitä, pk-yrityksiä sekä isoja yrityksiä, joten tässä tehtävässä pääset tekemään patenttihakemuksia monipuolisesti erilaisille asiakkaille. Tehtävänäsi on selvittää asiakkaan patentoitavan tuotteen tai menetelmän suojaamisen tarve ja mahdollisuus, laatia patenttihakemus sekä huolehtia prosessin etenemisestä. Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta patenttialalta, vaan tärkeämpänä pidetään soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta tekniikkaa ja patenttialaa kohtaan. Aiempi kokemus patenttialalta, suunnittelutyöstä sekä tuotekehityksen parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä osaksi tiivistä ja osaavaa työyhteisöä
* Kiinnostavan ja vastuullisen työn patenttihakemusten parissa
* Pienen yrityksen tarjoaman jouston ja vapauden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Uutuustutkimukset ja patenttihakemusten laatiminen
* Hakemusten muokkaaminen ja välipäätöksiin vastaaminen
* Asiakasyhteistyö ja kommunikointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Alalle soveltuva tekniikan alan tutkinto (esim. tekniikan alan kandidaatti, DI tai vastaava)
* Teknistä ymmärrystä tai harrastuneisuutta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä omaat


* Analyyttisen ja tarkan työotteen
* Joustavan ja yhteistyökykyisen asenteen
* Kiinnostuksen patenttialaa ja tekniikkaa kohtaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuu 2021
* Kesto: 12 kk vuokra, jonka jälkeen jatko mahdollinen
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Salomaki Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Salomaki Oy on hyvinkääläinen patentti- ja tavaramerkkitoimisto, joka on palvellut luotettavasti kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaitaan jo vuosikymmenten ajan. Heidän asiakaskuntansa koostuu yksittäisistä keksijöistä aina suuryrityksiin saakka. Laajan ulkomaisen kumppaniverkoston kautta he saavat jatkuvasti myös kansainvälisiä asiakkaita sekä huolehtivat kotimaisten asiakkaiden ulkomaisista IPR-suojauksista. Salomaki Oy:n yhteistyökumppaneina on myös mm. kotimaisia kansainvälistymiskonsultteja ja yksityisiä rahoittajia, joita he voivat aina tarpeen vaatiessa suositella asiakkaille avustamaan heidän innovaatioidensa ja tuotteidensa markkinoille vientiä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498865
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää