(Poistunut julkaisusta)

Patentti-insinööri
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Teknologiamme ja uraauurtavat innovaatiomme ovat johtavan markkina-asemamme ja koko toimintamme perusta. Laaja runsaan 600 patentin ja vireillä olevan hakemuksen salkkumme kattaa useita eri teknologian alueita, joilla olemme vastanneet terveysteknologian muuttuviin haasteisiin.

PATENTTI-INSINÖÖRI

Patentti-insinöörinä tehtäväsi on suojata yhtiössämme tehtyjä keksintöjä. Työskentelet osana IPR-tiimiämme ja työkenttäsi on yhtä monipuolinen kuin tuoteportfoliommekin. Tehtävässä pääset hyödyntämään hyviä kommunikaatiotaitojasi ja kiinnostustasi kehittyviä teknologioita kohtaan. Teet läheistä yhteistyötä tutkimus- ja tuotekehitysosastojemme sekä muiden sisäisten kumppanien kanssa. Vastaat osaltasi siitä, että patenttisalkkumme suojaa terveysteknologian ratkaisujamme. Jos innostut huipputeknologian ja keksintöjen parissa työskentelystä, tämä paikka voi olla juuri sinulle sopiva.

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta tuotekehityksestä ja patenttialalla työskentelystä
  • vahvaa teknistä taustaa esimerkiksi digitaalisen kuvantamisen ja ohjelmistotekniikan alueelta
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja löytää oleellinen
  • analyyttistä, pitkäjänteistä ja täsmällistä työskentelytapaa
  • tiimipelaamisen taitoa ja innostusta oppia uutta
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito (erityisesti kirjallinen)


MIKSI PLANMECA?

Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi uraauurtavan teknologian parissa tiiviissä tiimissä ja menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään muuntaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Planmecalla olet rakentamassa hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule rakentamaan tulevaisuuttamme kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Corporate IPR Manager Juha Tawast, puh. +358 20 779 5247 tai juha.tawast(at)planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.