Pastöroitsija Munax Oy Laitila
Munax Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Haemme nyt Laitilan toimipisteeseen nestemäisten kananmunatuotteiden valmistukseen pastöroitsijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden valvonta ja -ohjaus sekä muut monipuoliset tuotannolliset tehtävät. Operaattorina vastaat kananmunamassan pastöroinnista nykyaikaisella ja automatisoidulla tuotantolinjalla. Huolehdit myös tarvittavien analyysinäytteiden ottamisesta sekä laadunvalvonnasta.

Tarjoamme työtä laadukkaiden tuotteiden parissa ja siistissä työympäristössä. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti sekä pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman pastörointikokemuksen sekä englannin kielen taidon, jolla tulet toimeen työn arjessa.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä 37,5h/vko ja työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa (sinulla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön). Työsuhde solmitaan suoraan Munax Oy:n kanssa. Työsuhteen pohjana noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta ja valitulle henkilölle sovitaan sopimuspalkka.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti alla olevasta linkistä, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504400
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (pirjo.rouhiainen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0407747780
  • Sijainti: Laitila, Turku, Rauma, Pori, Raisio, Uusikaupunki, Eura