Pastor för läroanstalter
Esbo kyrkliga samfällighet

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Inom det gemensamma församlingsarbetet i Esbo kyrkliga samfällighet ledigförklaras en
tjänst som pastor för läroanstalter den 16 september 2019. Det är fråga om en ordinarie tjänst, under förutsättning att tjänstens nuvarande innehavare inte återvänder till tjänsten. Tjänsten kan börja skötas med stöd av ett vikariat redan från och med den 1 augusti 2019.

Behörighetskraven för tjänsten som pastor för läroanstalter omfattar behörighet för en prästtjänst, goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska samt nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Verksamhetsgruppen för arbetet vid läroanstalter består av fyra präster och en kyrkomusiker. De uppgifter som hör till den lediganslagna tjänsten utgörs i första hand av prästuppgifter vid Omnia, Laurea, Kelloseppäkoulu och Ammattiopisto Live i Esbo.

Vi värdesätter erfarenhet av församlingsarbete, initiativförmåga, självstyrning och färdigheter att bilda nätverk, kunnande i själavård, tvärkulturellt kunnande samt språkkunskaper. Bred utbildning betraktas som en merit.

Tjänsten hänför sig till kravgrupp 602 och dess grundlön är 3 224-3 707 €/månad, beroende på de årsbundna lönedelarna. Tjänsten är förknippad med en prövotid på sex månader.

Intervjuerna med de sökande som kallas till intervju ordnas fredagen den 10 maj och tisdagen den 14 maj 2019. Eventuella lämplighetstest ordnas måndagen den 20 maj och tisdagen den 21 maj 2019.

Förfrågningar besvaras av ledande pastorn för läroanstalter Juha Lassila, tfn 040 5311 052, fornamn.efternamn(at)evl.fi.

Ansökningarna och meritförteckningarna ska sändas endast via Kyrkans HR-system http://www.sakasti.evl.fi/tyopaikat, senast den 28 april 2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255367
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa