(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasimyyjä
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Voisitko sinä olla seuraava vahvistus myyntitiimiimme? Etsimme aktiivista ja tuloshakuista

PARVEKELASIMYYJÄÄ Mikkeli-Savonlinna -alueelle

Myyjämme vastaavat oman myyntialueensa parvekelasimyynnistä sekä asiakashankinnasta. Saat tehtävään erittäin kattavan ja rauhassa annetun perehdytyksen, jonka aikana sinulle maksetaan reilua korvausta.

Pärjätäksesi tässä tehtävässä on tärkeintä omata kova asenne ja halu menestyä, lupaamme kouluttaa sinusta huippumyyjän. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja ajoittain valmius työskennellä myös iltaisin (1-3 iltaa/vko).

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tehtävää 12.4.2020 mennessä. Tehtävä täytetään mahdollisesti jo hakuaikana oikean henkilön löydettyä.

Lisätiedot: myyntipäällikkö Pekka Piispanen, p. 0400782637, pekka.piispanen@lumon.fi