(Poistunut julkaisusta)

PARVEKELASIMYYJÄ
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Voisitko sinä olla seuraava vahvistus myyntitiimiimme? Etsimme aktiivista ja tuloshakuista

PARVEKELASIMYYJÄÄ Lahteen

Myyjämme vastaavat oman myyntialueensa parvekelasimyynnistä sekä asiakashankinnasta. Saat tehtävään erittäin kattavan ja rauhassa annetun perehdytyksen, jonka aikana sinulle maksetaan reilua korvausta.

Pärjätäksesi tässä tehtävässä on tärkeintä omata kova asenne ja halu menestyä, lupaamme kouluttaa sinusta huippumyyjän. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja ajoittain valmius työskennellä myös iltaisin (1-3 iltaa/vko).

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tehtävää www.lumon.fi/rekrytointi 29.04.2019 mennessä. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydettyä

Lisätiedot: myyntipäällikkö Erol Dalbudak p. 0407386340 tai erol.dalbudak@lumon.fi