(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasien huoltoasentajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasien huoltoasentajia pääkaupunkiseudun alueelle.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on avoin ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on halua tehdä asiakastyötä, olet joustava työaikojen suhteen ja kykenet reippaaseen itsenäiseen työhön. Työ edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä vastuullista työotetta. Sinun tulee pystyä työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä huoltoja tehdään myös kerrostaloissa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oma auto on välttämätön, sillä työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti ympäri pääkaupunkiseutua. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluuvat jo asennettujen tuotteiden, kuten esimerkiksi terassi- ja parvekekaiteiden sekä parvekelasien huollot. Tässä tehtävässä asennustausta tai esimerkiksi mekaanikon tausta ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja antoisat työtehtävät, jossa pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Tässä työssä pääset osaksi huumorintajuista ja mukavaa työyhteisöä. Saat asiakasyritykseltä kattavan perehdytyksen työhösi. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja vähintään TES:n mukaisen palkan sekä iloisen tiimimme tuen. Hyville tekijöille mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, parvekelasiasentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa