(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasien huoltoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasien huoltoasentajia Pk-seudulle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on avoin ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on halua tehdä asiakastyötä, olet joustava työaikojen suhteen ja kykenet reippaaseen itsenäiseen työhön. Työ edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Sinun tulee pystyä työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä huoltoja tehdään myös kerrostaloissa. Voimassa oleva työturvakortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työtehtävän kannalta, sillä työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluuvatmuun muassa terassi- ja parvekekaiteiden-, parvekelasien- ja muiden tuotteiden huollot. Tässä tehtävässä asennustausta tai esimerkiksi mekaanikon tausta ovat hyödyksi. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen työn ohessa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kohdeyrityksen omille kirjoille.

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat kevään 2020 aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa