(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasien asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Toimenkuva
Eikö oma alasi työllistä tai haluat vaihtaa alaa tai olet muuten vain risteyksessä? Nyt on mahtava tilaisuus opetella itselleen lyhyellä aikajänteellä uusi ammatti sekä päästä myös hyviin ansioihin. Etsimme asiakkaallemme useampaa henkilöä kenestä kasvaa uusia parvekelasituksen ammattilaisia! Tähän työhön koulutetaan, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta! Lisäksi tämä työsuhde on pitkäaikainen, mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Aika huikeaa!
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti ja tiedät mitenpäin vasaraa ja ruuvimeisseliä pidetään.
Luonteeltasi olet täsmällinen, heräät herätyskelloon, olet ajoissa työmaalla, paiskit hommia niin ettei perässä meinaa pysyä eikä fyysinen työ ole sinulle kauhistus. Myös sujuva suomenkielentaito tulee olla.
Muut tiedot
Kun työ on opittu kunnolla ja olet suorastaan parvekelasituksen pioneeri niin sinulla on mahdollisuus päästä urakkapalkalle. Tämähän tarkoittaa siis sitä, että sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin ja unelmasi olipa se sitten moottoripyörä tai matka maailmalle ovat askeleen lähempänä.
Työt alkaa heti kun sopivat tekijät ovat löytyneet, joten olethan ripeä ja naputtelet hakemuksen vaikka heti tänään osoitteessa vmp.fi. Muistathan liittää hakemuksen CV:n sillä emme käsittele hakemuksia ilman cv:tä.
Kesto
12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.10.2018 mennessä.