(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasiasentajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasiasentajia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla ei tarvitse olla kokemusta asennuksista, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet etsimämme henkilö, mikäli pystyt työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä asennuksia tehdään myös kerrostaloissa. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työtehtävän kannalta, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys työssä menestymiselle. 

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset.

Tarjoamme sinulle:
Henkilökohtaista ja välittävää palvelua tarjoavan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Saat asiakasyritykseltä kattavan perehdytyksen työhön. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä kohdeyrityksen omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, laita nopeasti hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat huhti-toukokuussa 2020. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: parvekelasiasennus, asentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa