(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasiasentajan apumies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Oletko reipas ja hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu aputyöntekijä, joka ei pelkää korkealla työskenteltyä tai hätkähdä ripeää työtahtia? Mahtavaa, hae nyt meille parvekelasiasentajan apumieheksi!

Työnkuva:
Etsimme ympäri pääkaupunkiseutua sijaitseviin työkohteisiin tomeria apumiehiä avustamaan asiakasyrityksemme asentajia parvekelasiasennuksissa. Työ pitää sisällään mm. lasien kantamista sekä muuta asentajan avustamista. Työtehtäviisi voi kuulua myös muita apumiehen töitä, kuten raivausta ja siivousta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Menestyt tässä tehtävässä, mikäli olet aikaansaava, joustava ja ahkera työntekijä. Tässä työssä tehdään tiiviisti yhteistyötä asiakasyrityksen asentajan kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät. Parvekelasiasennuksia tehdään paljon kerrostalokohteissa, joten korkeat paikat eivät saa olla kauhistus. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta ja varovaisuutta, sillä työssä käsitellään arvokkaita ja helposti särkyviä laseja. Lasit ovat melko raskaita, joten työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, suullista suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Auton käyttömahdollisuus on iso etu, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielekkäät ja palkitsevat työtehtävät sekä erittäin mukavat työparit asiakasyrityksemme toimesta. Vaihtuvat työkohteet takaavat sen, että yksikään päivä ei ole tässä työssä täysin samanlainen! Lisäksi saat meiltä koko työsuhteesi ajalle mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Palkkaus määräytyy rakennusalan TES:in ja kokemuksesi mukaan. 

Hakuprosessi:
Mikäli kaipaat urallesi uusia haasteita ja koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä ja laita meille hakemuksesi! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan melko pikaisella aikataululla.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, apumies, asennus, rakennusaputyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa