Parvekelasiasentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

PARVEKELASIASENTAJA

Haemme nyt parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme tiimin vahvistukseksi parvekelasiasentajaa Turun seudulle. Tunnetun ja luotettavan yrityksen visiona on auttaa asiakkaitaan tekemään parempia koteja.

Parveke- ja terassilasiasentajana monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu lasiasennuksia vaihtelevissa kohteissa aina pientalo- ja mökkityömailta kerrostaloihin. Työkohteet Turun seudulla. Työ on kokoaikaista ja sijoittuu arkisin ma-pe välille. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Eezyn kautta, ja tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Odotamme hakijalta:

Työnkuva edellyttää näppärää käsiparia ja motivoitunutta työasennetta. Hakijalta tulisi löytyä B-ajokortti sekä mieluiten oma auto. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkokemus ja/tai koulutus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös reipas ja kehityskelpoinen tuleva asentaja, jolla on kiinnostusta tekniseen työhön ja halu oppia. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle työpaikan osaavassa ja ammattitaitoisessa työtiimissä sekä mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään sekä pääset kehittämään osaamistasi. 

Hakumenettely:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä ja liitä hakemukseesi päivitetty CV. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut Turku
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529272
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Laitila, Lieto, Parainen, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo, Turku