(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasiasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme Jyväskylän alueelle parvekelasiasentajaa!

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä rakennus- tai teknisenalan koulutuksen ja työkokemuksen. Työhön voi parvekelasien asennusten lisäksi kuulua myös parvekekaiteiden asennusta.

Auton käyttömahdollisuudesta on etua, sillä asennuksia voi olla useammassa paikassa päivän aikana. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, jotta pääsy työmaille olisi mahdollista.

Sinulle voimme tarjota mukavan työporukan lisäksi laadukkaat työvaatteet ja säännöllisen palkanmaksun. Lisätietoja saat tarvittaessa soittamalla Aleksi Arjakalle 0400 278 937. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.