Parvekelasiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasiasentajia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: Sinulla ei tarvitse olla kokemusta asennuksista, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Toivomme kuitenkin, että erilaiset työkalut ovat sinulle tuttuja, joten esimerkiksi rakennusalan työkokemus on eduksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli pystyt työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä asennuksia tehdään myös kerrostaloissa. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työtehtävän kannalta, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys työssä menestymiselle. 

Työtehtävät: Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset. 

Tarjoamme sinulle: Tarjoamme ammattitaitoisen ja iloisen tiimin tueksesi sekä saat asiakasyritykseltä kattavan perehdytyksen työhösi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kohdeyrityksen omille kirjoille.

Hakuprosessi: Mikäli olet etsimämme henkilö, laita nopeasti hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: parvekelasiasennus, asentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot