Parvekelasiasentaja pientalokohteisiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Hei sinä rakennusalan työntekijä, etsitkö uusia haasteita urallesi? Sytytkö vaihtelevista työpäivistä sekä itsenäisestä ja huolellisuutta vaativasta työstä? Hienoa, etsimme juuri sinua! Haemme tällä hetkellä asiakkasyrityksellemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasiasentajia vaihteleviin pientalokohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Työtehtävät: Työ on parvekelasien, terassi- ja parvekekaiteiden sekä muiden vastaavien tuotteiden asennuksia. Työ saattaa pitää sisällään myös kyseisten tuotteiden huoltoa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta asennuksista, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Toivomme, että hakijalla on aiempaa kokemusta rakennusalalta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, sillä työkohteissa kohtaat yrityksen asiakkaita. Korkeat paikat eivät ole sinulle kauhistus, sillä asennuksia saatetaan tehdä myös korkealla. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. B-ajokortin omistaminen on välttämätöntä, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys työssä menestymiselle. 

Tarjoamme sinulle: Saat työhösi kattavan perehdytyksen asiakasyritykseltämme. Lisäksi työsi tukena on ammattitaitoinen tiimi sekä mukavat työkaverit. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä pääset työskentelemään erilaisissa ja vaihtuvissa kohteissa. 

Hakuprosessi: Mikäli olet etsimämme henkilö, laita rohkeasti hakemus! Hakijat haastatellaan kaksiosaisesti: ensin meidän toimestamme, jonka jälkeen sopivimmat hakijat haastatellaan asiakasyrityksemme toimesta. Työt alkavat melko nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: parvekelasiasennus, asentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497970
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa