(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasiasentaja Lumon Suomi Oy:lle
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsimme parvekelasiasentajia asiakkaallemme Lumon Suomi Oy:lle pääkaupunkiseudun projektikohteisiin. Jos kaipaat monipuolista ja liikkuvaa työtä, jossa pääset asentamaan parvekelaseja ja luomaan Lumonin mission mukaisesti parempia koteja asiakkaillemme, tämä voi olla sinun urasi!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn vakaassa yrityksessä ja toivommekin että viihtyisit Lumonilla pidemmän aikaa. Arvostamme asennetta ja tunnollisuutta, sekä toivomme että haluat oppia ja kehittyä parvekelasiasennuksen ammattilaiseksi. Työturvallisuuden noudattaminen on työmailla ehdoton edellytys. Lumon kouluttaa sinut tehtävään, joten älä huoli, jos et ole ennen lasiasennuksen kanssa aiemmin työskennellyt.

Tätä työtä hakiessasi rakennusalan kokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksesi, sillä silloin tiedämme, että ymmärrät ahkeruuden, aikataulujen ja ennen kaikkea myös turvallisuuden päälle. Tässä työssä sirpaleet eivät tuo onnea, olethan siis työskennellessäsi huolellinen. Korkeanpaikankammoinen ei välttämättä tässä työssä pärjää, sillä ikkunoita asennetaan usein hyvinkin korkealle.

Työ tehdään Lumonin uudis- ja korjaustyömailla. Toivomme että kommunikoit sujuvasti suomeksi työkavereittesi ja asiakkaiden kanssa, sillä työ edellyttää yhteistyötä eri tahojen kanssa. Teknologian tuntemuskaan ei ole pahitteeksi, sillä kirjaat työkeikkasi kätevästi älypuhelimella päivittäin. Liikut kohteiden välillä, joten onhan sinulla käytössä jo oma auto, jolla liikkua.

Työllistyt alkuun Barona Rakennuksen kautta, mutta tavoitteenamme on, että siirryt puolen vuoden Baronalaisuutesi jälkeen suoraan asiakasyritykselle ja pääset etenemään urallasi niin työtehtävien kuin palkan suhteen. Työsuhteen alussa palkkaus määräytyy aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan ja noudatamme rakennusalan TES:n etuja.

Arvojen mukaisesti lumonilainen on aina lähellä asiakasta, lunastaa asiakkaalle antamat lupaukset sekä rakentaa tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Yrityksessä pidetään koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissä myynnistä asennukseen sekä lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.

Lumonilla pidetään aidosti huolta työntekijöistä ja kolmesti vuodessa mitattava henkilöstötyytyväisyys on kehittynyt positiiviseen suuntaan. He panostavat sisäisiin koulutuksiin, työterveyshuoltoon ja pitävät huolta henkilöstön viihtymisestä myös yhteisillä virkistyspäivillä, sekä tukevat liikkumista Smartum-liikuntasaldolla. Lumonin kansainvälistymisen myötä on asentajilla ollut myös mahdollisuus työskennellä työkeikoilla myös ulkomailla.

Katso lisää parvekelasiasentajan työstä Lumonilla oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=7Ss-hLnTWFo

Hae nopeasti jo nyt oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikkoja jo hakuaikana.