(Poistunut julkaisusta)

PARVEKELASI- JA LASITERASSIASENTAJA
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi uuteen yksikköömme
PARVEKELASI- JA LASITERASSIASENTAJAA Helsinkiin.

Lumon-asentajana vastaat parveke- ja lasiterassiasennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Työskentelet pääsääntöisesti Helsingissä asiakkaidemme kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa. Teet yhteistyötä sekä myynnin että työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. 

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja asennustyössä. Sinulla on positiivinen asenne työhön ja asiakaspalveluun ja teet mielelläsi töitä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme oma-aloitteista, ahkeraa ja itsenäistä työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa, vetokoukullista autoa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa työtehtävää vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 16.3., osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi.

 Lisätiedot: työnjohtaja Jukka Tapio, p. 0406317893, jukka.tapio@lumon.fi