(Poistunut julkaisusta)

Parvekelasi- ja kaideasentajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme reippaita , asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasiasentajia Pk-seudulle. Pääasialliset työskentelyalueet sijaitsevan Vantaalla ja Lahdessa.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta asennuksista, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli pystyt työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä asennuksia tehdään myös kerrostaloissa. Voimassa oleva työturvakortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työtehtävän kannalta.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden-, parvekelasien- ja muiden tuotteiden asennukset. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin ja kattavan perehdytyksen työn ohessa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kohdeyrityksen omille kirjoille.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevasta linkistä jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Henkilöstöassistentti Päivi Seitz, paivi.seitz@workpower.fi