Parveke- ja kaidelasiasentaja
Lumon Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi 
 
 PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJAA Porvooseen seudulle
 
Lumon-asentajana vastaat parveke- ja kaidelasiasennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme Porvoon seudulla ja aika ajoin myös muualla Kaakkois-Suomen alueella. Teet yhteistyötä sekä myynnin että työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. Teet myös tiivistä yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä rakennusalan työkokemusta. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 13.12.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
 
Lisätiedot: Työnjohtaja Arto Nevalainen, arto.nevalainen@lumon.fi, p. 040 674 3236

Hakuaika alkaa: 20.11.2020 08:00Hakuaika päättyy: 13.12.2020 23:59

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot