(Poistunut julkaisusta)

PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJA
LUMON SUOMI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi  
 
 PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJAA Kuopion alueelle

Lumon-asentajana vastaat parveke- ja kaidelasiasennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme. Teet yhteistyötä sekä myynnin että työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. Teet myös tiivistä yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä rakennusalan työkokemusta.
 
Mitä tarjoamme sinulle?
 
Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!
 
Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 26.4.2020 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi 
 
 Lisätiedot: Työnjohtaja Jarmo Niskanen, jarmo.niskanen@lumon.fi, p. 0405630365