Parturi-kampaaja, Salon FixMe Oy
Fiksurekry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Etsimme Salon FixMe Oy:lle Jyväskylään parturi-kampaajaa, joko sopimusyrittäjäksi tai tasavertaiseksi yrittäjä-kumppaniksi.

Salon FixMe on Jyväskylän keskustassa, kauppakeskus Torikeskuksessa toimiva parturi-kampaamo, jossa luonnistuvat monipuoliset hiustenleikkaukset, värjäykset sekä hoidot vahvalla ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla. Yritys Facebookissa: www.facebook.com/SalonFixMe

Toivomme parturi-kampaajalta alan koulutusta sekä mielellään jo jonkin verran työkokemusta ja omaa asiakaskuntaa. Seuraat myös alan kehitystä aktiivisesti ja olet tietoinen hiusmuodin uusimmista trendeistä

Voit työskennellä sopimusyrittäjänä prosenttisopimuksella tai mikäli olet nyt esim. yksinyrittäjä, voit jatkaa omaa yritystoimintaasi ja yhdistää voimasi yhteisissä toimitiloissa Salon FixMe -yrittäjän kanssa. 

Liike on auki sopimuksen mukaan, jolloin omat työajat ovat joustavasti muokattavissasi. 

Mikäli olet etsimämme iloinen ja reipas hiusalan osaaja, jätä hakemuksesi Fiksurekry-palvelussa! Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Minna Hytönen: 040 774 2122 tai minna.hytonen@fiksurekry.fi. Huom! tiedustelut 13.2.,17.2 ja 19.2 klo 9:00-11:30.

Fiksurekry on aivan uudenlainen, helppo ja tehokas rekrytointipalvelu, joka toimii kaikkialla Suomessa. Autamme yrityksiä löytämään parhaat osaajat eri alojen tehtäviin nopeasti ja ammattitaidolla. 

Hakemalla työpaikkaa Fiksurekryn kautta, työllistyt aina suoraan rekrytoivaan yritykseen! www.fiksurekry.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340321
  • Tehtäväalue: Kauneudenhoito/hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä