(Poistunut julkaisusta)

Parturi-kampaaja, Hair Care (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Kampaamo Hair Care on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2005. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla.

Asiakasyrityksemme Kampaamo Hair Care hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen parturi-kampaajan tehtävään Helsingin keskustaan.

Odotamme hakijalta parturi-kampaajan ammattitutkintoa ja aikaisempaa kokemusta alalla työskentelystä. Sinulla on tarkka ja tunnollinen ote työskentelyä kohtaan. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Lisäksi tartut toimeen omatoimisesti ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä, jossa työyhteisön hyvä henki on kaiken keskiössä. Kyseessä on tehtävä, jossa työllistyt suoraan palkkalistalle (ei vuokratuoli). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 21.3. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Hair Care Kampaamoon.