(Poistunut julkaisusta)

Partnership Manager Levin Matkailuun
Levin Matkailu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Partnerships Manager Levin Matkailuun

Levin Matkailu Oy on alueorganisaatio, joka vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia ja vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu Levin alueen keskusvaraamo/myynti, matkatoimisto Levi Travel Oy sekä tapahtumayhtiö Levi Events Oy. Operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja Visma Ski Classicin. Toimimme Levin alueen suurimpana lomahuoneistojen välittäjänä ja vastaamme Levin matkailuneuvonnasta.  Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja sen myynti on lähes 12 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on 25 henkilöä. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Vauhditamme kasvua ja kehitysvaihetta nyt myös rekrytointien kautta.

Etsimme joukkoomme kokenutta Partnerships Manageria

Sinulla on mielellään kokemusta partnerikonseptien tuottamisesta, markkinoinnista, myynnistä, tapahtumien tuottamisesta ja budjetoinnista. Saat innostettua ihmiset mukaan luomaan uutta. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä – silloin kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Teet töitä tiiviisti niin paikallisten yrittäjien kuin Levin Matkailun henkilökunnankin kanssa. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä. Tehtävä on ympärivuotinen.

Arvostamme positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan, näyttöjä varainhankinnasta ja kumppaniverkostojen rakentamisesta sekä periksiantamattomuutta.

Etsimme loistotiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jolla on

  • Soveltuva opiskelu- ja työtausta
  • Myyntiosaamista ja innostusta kumppanuustekemiseen
  • Luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeinen työtapa
  • Elämysliiketoiminnan näkemystä
  • Kehittämisen paloa ja kaupallista ajattelua
  • Itsenäinen, järjestelmällinen ja rohkea työote
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja hymyä huulessa - tiiminä näitä hommia tehdään!

Me Levillä tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työkentän ja varmaa haastetta kansainvälisessä Lapin ykköskohteessa. Luontoaktiviteeteistä, ulkoilusta ja hiihdosta/laskettelusta nauttivalle osaajalle Levi tarjoaa loistokkaat puitteet ympärivuotiselle viihtymiselle niin työ- kuin vapaa-aikana. Innostuitko? Hienoa!

Lisätiedot ke 27.02. klo 14-17 Maija Palosaari, Head of Marketing, puh. +358 40 560 6316.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 29.03.2019 sähköpostiosoitteeseen:

hakemukset@levi.fi HUOM! Liitä mukaan myös CV:si.