(Poistunut julkaisusta)

Partneripäällikkö
Oy Matkahuolto Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme Matkahuoltoon pääkaupunkiseudulle

PARTNERIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Matkahuollon tuotannon verkoston partnerisuhteista Suomessa ja Euroopassa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Partneripäällikkönä omistat kumppaniverkoston prosessit. Varmistat tuotannon prosessien toimivuuden partnerisopimusten kannalta, luot toimintamallien mukaiset sopimukset ja toiminnan standardit sekä KPI:t.  Valvot kumppanuusverkoston kustannustehokkuutta ja laatua sekä kehität toimintaa jatkuvan kehittämisen mallin periaatteiden mukaisesti. Prosessin omistajana johdat tuotannon IT-integraatioprojekteja kumppaniverkostossa. Sinulla on budjettivastuu partneriverkostosta ja teet verkoston ennusteen. Tärkeä osa tehtävääsi on edistää ja kehittää yhteistyötä kotimaan verkoston, myynnin ja talouden kanssa.

Odotamme:

  • laajaa logistiikka-alan tuntemusta vaativissa tehtävissä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • useamman vuoden kokemusta kansainvälisestä toiminnasta logistiikka-alalla
  • näyttöjä onnistuneesti johdetuista kansainvälisistä hankkeista
  • kokemusta IT-integraatioprojekteista
  • hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta Euroopassa

Tarjoamme:

Partneripäällikön roolin ollessa uusi, pääset itse vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja toimintamalleihin. Pääset työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja partneripäällikkönä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa.

 

Kiinnostuit? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen jari.vainio@matkahuolto.fi. Otsikoi viestisi Partneripäällikkö. Toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian.