(Poistunut julkaisusta)

PARTNER/DIRECTOR-TASON KHT-TILINTARKASTAJA
RSM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Tule meille kollegaksi, esimieheksi ja mukaan kasvattamaan tilintarkastusliiketoimintaamme!

Tulet vastaamaan tilintarkastuspalveluista ja niiden kehittämisestä sekä yhteistyöstä RSM-ketjun kanssa. Teemme työtä porukalla ja kehitämme aktiivisesti palveluitamme siten, että saamme hyödynnettyä eri liiketoiminta-alueidemme osaamista mahdollisimman laajasti. Puhallamme yhteen hiileen ja pyrimme löytämään uusia, parempia tapoja tehdä asioita ja hoitaa asiakassuhteitamme.

Asiakkaidemme kirjo on laaja, ja tästä syystä toivomme, että viihdyt vaihtelevissa ja myös kansainvälisissä toimeksiannoissa. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä asiakaslähtöinen ajattelu ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Paitsi laadukasta kädenjälkeä, tavoittelemme toki myös hyviä taloudellisia tuloksia. Näiden periaatteiden toivomme ohjaavan myös sinun tekemistäsi.

Tarjoamme pienemmän organisaation edut, liikkumavapautta ja mahdollisuuden toteuttaa omaa näkemystäsi liiketoiminnan kehittämisessä. Organisaatiomme vahvuuksia ovat matala hierarkia, nopea reagointikyky ja käytännönläheiset toimintatavat. Samaan aikaan hartiamme ovat riittävän leveät tarjoamaan sinulle tukea tässä tehtävässäsi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja, KHT Seppo Suontausta, puh. 040 508 5036.

Lähetä luottamuksellisesti käsiteltävä hakemuksesi 6.4.2018 mennessä osoitteella rekry@rsm.fi.