(Poistunut julkaisusta)

Partner Network Manager - Wiima Logistics Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Wiima Logistics Oy on Turussa pääkonttoriaan pitävä, kansainvälisen logistiikan ja huolinnan asiantuntijayritys. Turun toimistomme toimii tällä hetkellä 20 henkilön voimin. Lisäksi toimipisteemme Aasiassa ja Virossa tukevat meitä kansainvälisessä kasvussamme. Intohimonamme on etsiä ja tarjota asiakkaillemme toimivia ja kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Kasvumme jatkuessa etsimme sinua, Partner Network Manager, huolehtimaan globaalista kumppaniverkostostamme ja kehittämään sen toimintaa.

Partner Network Managerina vastuullasi on:

  • nykyisen kumppaniverkoston tehostaminen ja järkeistäminen
  • yleinen verkoston hallinnoiminen ja sopimuksista huolehtiminen
  • organisaation sisäinen tiedottaminen käytettävistä sopimuskumppaneista
  • hinnastojen ylläpitäminen ja datan tuottaminen käytössä oleviin digitaalisiin palveluihimme
  • uusien kumppaneiden kartoittaminen sekä hinta- ja sopimusneuvottelut
  • kumppaneiden auditoiminen ja auditointiprosessin kehittäminen

Tässä roolissa pääset tuottamaan lisäarvoa sekä meille, kumppaneillemme että asiakkaillemme, sillä toimimme asiakkaidemme aitona ulkoistuskumppanina tarjoten läpinäkyvää ja aina asiakkaidemme etujen mukaista logistiikan optimointia.

Toimintaympäristömme on kansainvälinen ja kaikkiaan verkostossamme on lähes 1 000 eri logistiikkapartneria. Aluksi tehtävän pääpaino on Euroopan sisäisessä logistiikassa, kuriiri- ja maantietoimituspartnereissa sekä globaaleissa merirahdeissa. Organisaatiomme ja toimintatapojemme tullessa sinulle tutuksi, saat vastuullesi myös globaalin kumppaniverkostomme.

Rooli on uusi ja raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle. Lisäksi pääset yrityksemme sisällä tekemään tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisten logistiikkakoordinaattoreidemme sekä it-toimintojemme kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinun ei tarvitse olla kaikkien kuljetusmuotojen valmis ammattilainen vaan yleinen hankintakokemus on tärkeämpää. Olet mahdollisesti toiminut kansainvälisten ostotoimintojen parissa ja kerryttänyt ymmärrystä myös logistiikasta, jolloin tiedät mihin kiinnittää huomiota logistiikkatoimintoja ostettaessa.

Sosiaalinen pelisilmä, joustavuus, aktiivinen tapa toimia sekä positiivinen vire tekemisessä ovat olennaisia, jotta saat irti kaiken mitä tällä roolilla on tarjota. Excel-osaamisen tulee olla myös hyvällä tasolla. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on edellytys tehtävään hakemiselle, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Avoimen ja ketterän organisaation sekä kollegoiksi todellisia logistiikka-alan ammattilaisia. Ilmapiiri on innostunutta ja nuorekasta ja yhteistyö välitöntä. Tarjoamme aina tarvittavan määrän perehdytystä työtehtäviin ja työssä sinua tukee koko Wiima Logisticsin organisaatio. Rooli tarjoaa monipuolisen toimintaympäristön hankintatoimen ammattilaiselle, sillä meillä saat aidon läpileikkauksen globaalin logistiikan maailmaan.

Etätyöt ovat meillä arkipäivää ja käytössämme on joustavat työajat. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisää meistä ja tavastamme toimia löydät täältä!

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä, puh. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta ollaksesi mukana kaikissa rekrytointiprosessimme vaiheissa. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on su 20.10.2019.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 100 euroa. Sopivaa henkilöä voit vinkata täällä. 

Tsemppiä hakuun!