(Poistunut julkaisusta)

PARTNER MANAGER
mySafety Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Monipuoliset turva- ja vakuutuspalvelumme tuovat uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa asiakkaidemme jokaiseen päivään. Haemme nyt Partner Manageria kumppanuusmyynnin tehtävään Helsinkiin.

mySafetyn Partner Managerina olet mukana vahvistamassa yrityksemme kumppanuusmyynnin menestyksen ja luomassa konseptille suuntaviivat. Työssäsi hallinnoit kumppanuuksia ja kehität palveluita, jotka luovat lisäarvoa yritys- ja yksityisasiakkaillemme sekä mySafetylle itselleen.

Olet etsimämme henkilö, jos alla olevat asiat kuvastavat sinua;
• Aktiivisuus sopimuskumppanuuksien kartoittamisessa ja myynnissä
• Itsenäisyys ja tuloksellisuus avainasiakasverkoston hallinnassa ja systemaattisessa kehittämisessä
• Kiinnostus palveluiden kehittämiseen vakuutuspalveluiden kohderyhmässä
• Laaja-alainen ymmärrys digitalisaation mahdollisuuksista liiketoiminnalle
• Työotteeltasi aikaansaava ja eteenpäin pyrkivä

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta avainasiakkuuksien sekä B2B-myynnin ja/tai –kumppanuuksien tuloksellisesta hallinnasta ja kehittämisestä. Tehtävässä aiempi kokemus konsultoivan ratkaisumyynnin parista on eduksi. Sinulla on kaupallinen, tekninen tai muu soveltuva koulutustausta ja ymmärrät hyvin digitalisaation liiketoiminnalle tuomat mahdollisuudet. Työskentelytyylisi on aloitteellinen, strukturoitu ja vastuullisen itsenäinen. Verkostoidut luontaisesti sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Ruotsin kielen osaamisesta on etua pohjoismaista yhteistyötämme ajatellen.

Partner Managerina työskentelet edelläkävijänä digitaalisessa murroksessa. Olemme kansainvälinen yritys, ja tehtävässäsi pääset mukaan tiiviiseen yhteistyöhön kumppanuuksien ohella myös pohjoismaisen organisaatiomme kanssa. Työyhteisökulttuuriamme kuvaa ketterä päätöksenteko ja energisyys, kehitysorientoituneisuus ja yhdessä tekeminen.

Tehtävään valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Palkattu henkilö koulutetaan vakuutusalan vaatimusten mukaisesti ja rekisteröidään vakuutuksenvälittäjäksi Finanssivalvonnan rekisteriin.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluat kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa mySafetyn Kimmo Hellgrén (Head of Partner Sales), puh. 040 768 6978 sekä Mercuri Urvalin Jesse Kannosto, puh. 020 7420 514. Parhaiten tavoitat Kimmon 30.9. klo 11-13, 2.10. klo 11-13, 7.10. klo 11-13 ja 8.10. klo 11-13 tai Jessen 3.10. klo 14–16 tai 11.10. klo 9-11. Lähetä englanninkielinen ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 20.10.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14465. Varsinaiset haastattelut tullaan järjestämään Helsingissä viikolla 43.