(Poistunut julkaisusta)

Partner Manager - Netvisor Accounting Offices
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Etsimme nyt kunnianhimoista ammattilaista kasvattamaan Netvisor-tilitoimistokumppaneidemme liiketoimintaa.

Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinto-ohjelmisto yrityksille ja tilitoimistoille. Netvisorin kumppanitilitoimistot kasvavat keskimäärin 3x nopeammin ja ovat 2x tuottavampia kuin kilpailevia tuotteita käyttävät tilitoimistot keskimäärin.

Tehtäväsi on hankkia tilitoimistokumppaneita, jotka myyvät Netvisor-taloushallintoa omille asiakkailleen. Lisäksi tehtäväsi on myydä nykyisille Netvisor-kumppanitilitoimistoille asiantuntemusta, joka auttaa heitä kasvattamaan liikevaihtoaan entisestään. Tehtävässä olet osa yrityksemme myyntitiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä kumppaneidemme liiketoiminnasta, tervettä myyntihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta taitoa ja halua kuunnella kumppaneitamme ja kykyä tunnistaa ja ratkaista heidän liiketoimintansa ongelmia.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena.
Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löytyessä. Haku päättyy 31.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director, Juhani Mönkkönen, juhani.monkkonen@visma.com, puh. 050 563 6957.