(Poistunut julkaisusta)

Partner Account Manager
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Toimintamme kasvaessa etsimme vahvistusta Integration Care -tiimiimme vastaamaan ohjelmistokumppanuuksista.

Partner Account Managerina vastuullasi on ylläpitää suhteita ohjelmistokumppaneihimme. Toimit kumppaneiden yhteyshenkilönä, keskustelet ja kartoitat samalla aktiivisesti kumppaneiden tarpeita. Hoidat kumppanuussuhteita oma-aloitteisesti ja pidät huolta sovittujen jatkotoimenpiteiden toteutumisesta.

Etsit myös aktiivisesti uusia ohjelmistokumppaneita ja arvioit potentiaalisten kumppanien arvoa asiakkaillemme ja liiketoiminnallemme. Vastuullasi on uusien kumppanuuksien käynnistäminen sekä integraatioprojektien läpivienti yhdessä teknisen asiantuntijatiimin kanssa.

Mitä odotamme?

Ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja olet kiinnostunut ohjelmistointegraatioista sekä niiden tuomasta kokonaisratkaisusta asiakkaidemme avuksi. Sinulla on paloa kasvaa liiketoimintaekosysteemien ja kumppaniverkostojen asiantuntijaksi. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa selkeästi vieden projektit järjestelmällisesti maaliin.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka innostuu projektien vetämisestä ja sidosryhmien kanssa työskentelystä. Et menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen keskellä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Osallistuminen eri järjestelmiin liittyviin projekteihin ja kokemus SaaS -ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutionsin kumppaniverkostoon kuuluu yli 400 kumppania. Tiimissämme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistasi laajasti erilaisista ohjelmistoista ja eri toimialoille tärkeistä integraatioista. Tiimimme on lämminhenkinen ja kannustava ja takaamme, että sinusta kasvaa nopeasti integraatioiden syväosaaja.

Omaa työnkuvaasi kehitetään vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Hierarkiamme on matala ja pääset täysipainoisesti mukaan kehittämään integraatiotiimimme prosesseja jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Vakuuta meidät välittömästi, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Haku päättyy 22.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Integration Care, Terhi Krutsin, puh: 050 400 5263, terhi.krutsin@visma.com. Soittoaika to 12.9. Klo:14-16 ja ti 17.9. Klo:13-16.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.