(Poistunut julkaisusta)

Parkettiasentaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Etsimme laadukkaiden puulattioiden myyntiin ja asennuksiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle PARKETTIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 6 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksellemme.

Työssä menestyäksesi sinulta odotetaan aiempaa kokemusta parkettiasennuksista mm. kalanruotoparketin ja alustaan liimattavan parketin asennukset ovat sinulle tuttuja sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten olethan valmis vaihteleviin työkohteisiin. Omaa autoa sinulta ei kuitenkaan vaadita.

Tässä olisi pitkäaikainen työpaikka sinulle, joka olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä tykkäät, että jokainen työpäivä on erilainen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä p. 040 582 1001. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimihan ripeästi ja käy täyttämässä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi tai oheisen linkin kautta.