(Poistunut julkaisusta)

Parkettiasentaja
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme asiakkaamme pitkäkestoiselle työmaalle ammattitaitoista laminaatin ja parketin asentajaa. Ensimmäiseksi rupeamaksi olisi viitisenkymmentä kämppää, joissa työnä on solumuovin ja parketin/laminaatin laitto. Listoituksia ei tarvitse tehdä, eikä purkutöitäkään. Työtä on tiedossa paljon ja kohteet Oulun alueella. Osaan asunnoista laitetaan laminaatti ja "häävimpiin" parketti.

Työt alkaa nopealla aikataululla sopivan hakijan löydyttyä.

Odotamme, että olet tehnyt laminaatin ja parketin asennuksia jo jonkin aikaa, että hommat luonnistuu työmaalla omatoimisesti ja ammattilaisen ottein. Teet siistiä työnjälkeä, ettei hommia tarvitse parsia perästä. Toisin sanoen, etsimme tekijää, joka osaa hommat ja asenne on positiivisella puolella. Tarvitset myös työturvallisuuskortin ennen töiden aloitusta, sekä omaa autoa kodin ja työmaan välille.

Asiakkaan oli vähän hankala arvioida, kuinka pitkäksi aikaa töitä kaikkinensa olisi, mutta kuukausiksi joka tapauksessa, jos hommat onnistuu ja aikaiseksi saadaan.

Työkalujen tarpeesta meillä ei ole tietoa (unohdettiin kysyä, eikä viitti heti soittaa uudelleen), mutta ne saadaan kyllä tarvittaessa järjestettyä.

Työpaikasta voit kysyä lisätietoa tarvittaessa Jounilta 0400 904 349

Työhakemuksen voit laittaa hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi