(Poistunut julkaisusta)

Parkettiasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon ammattitaitoista PARKETTIASENTAJAA.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta lattia-asennuksista, olet hyvä tiimipelaaja ja hallitset myös tehokkaan itsenäisen työskentelyn, omaat ajokortin ja auton sekä työturvallisuuskortin. Kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Haastattelemme jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemus pikaisesti, jos tunnistit kuvauksesta itsesi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.