(Poistunut julkaisusta)

Parketti- ja mattoasentajia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme parketti- ja mattoasentajia Pirkanmaalle.

Asiakasyrityksemme ammattitaitoiset työntekijät hoitavat lattian asennustyöt ja -urakoinnit tehden tarvittavat pohjatyöt ja lattiatasoitukset ja uuden lattian siistin asennuksen. Asiakasyrityksemme asentaa mm. parketit, laminaatit, vinyylilattiat ja muovimatot.

Etsimillämme henkilöillä on aikaisempaa kokemusta erilaisten lattiamateriaalien asennuksesta.
Voit myös olla vain jonkin yhden tietyn lattiamateriaalin taitava osaaja.

Asentajan on kyettävä sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön.
Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme ajokorttia sekä mielellään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn, mukavat työtoverit ja vaihtelevan työympäristön.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Voit vaihtoehtoisesti jättää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen elisa.seppala@nordic.fi. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä sopimuksen mukaan, joten laitathan hakemuksesi saman tien.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.