(Poistunut julkaisusta)

Parasta kiviainesoppia – vietä kesä kivilaboratorion laadunvalvonnan parissa (Piikkiö)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Parasta kiviainesoppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa

Kiinnostaako työ kiviaineiden laatuasioiden parissa? Haemme Piikkiön kiviainespisteelle yhtä laadunvalvojaa kesäksi. Tehtäviin kuuluvat mm. näytteiden ottoa murskalta ja kiviaineiden analysointia. 

Ketä etsimme? 

Meillä viihtyy parhaiten henkilö joka on joustava, osaa reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarttuu oma-aloitteisesti eri hommiin. Hyvä tiimipeluri on tärkeä ominaisuus pienessä porukassa. Kiviaineiden tuntemus, kokemus vastaavista tehtävistä, rakentamisesta tai teknisen alan/rakennusalan koulutus ovat hyödyksi tehtävässä onnistumiselle. Työssä auttaa myös hyvä peruskunto ja mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. Työaika vaihtelee päiväkohtaisesti. Ajokortti on pakollinen. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita kiviaineksista ja ja niiden käytöstä. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Meillä työskennellään turvallisuus edellä. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Perehdytyspäivään voi osallistua mahdollisuuksien mukaan eri alueilta (päivä järjestetään pääkaupunkiseudulla)  Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa laatupäällikkö Stina Blomqvist-Nuutinen  0405358491 tai stina.blomqvist-nuutinen@rudus.fi (töissä takaisin 7.1. alkaen).  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.