(Poistunut julkaisusta)

Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan tai betonimyllärin tehtävien parissa (Tampere)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Parasta betonioppia – vietä kesä valmisbetoniasemalla

Kiinnostaako työ betonin laatuasioiden parissa tai kenties valmisbetonin valmistuksen parissa? Haemme Tampereen valmisbetonitehtaalle yhtä laadunvalvojaa ja yhtä betonimylläriä kesäksi. Laadunvalvojan tärkein tehtävä on valvoa betonin vaatimuksenmukaisuutta työmailla ja/tai tehtailla. Tehtävään kuuluu koekappaleiden valmistus ja massan lujuuspotentiaalin selvittäminen. Viime kesän kesätyöntekijämme ja teknistä alaa opiskeleva Oliver kuvailee työtä ”monipuoliseksi, itsenäiseksi ja hieman fyysiseksi. Työssä yllätti eniten betonin ominaisuuksien laaja kirjo. Työpäivän kulun sai suunnitella itse, kunhan hommat tuli tehtyä ajallaan." Laadunvalvonnassa pitää olla valmis käärimään hihat eikä saa pelätä käsien likaamista, kuvailee Oliver työtä.  

Betonimyllärin tehtäviin kuuluu mm. betonin valmistusta, laadunvalvontaa, laitteistojen huoltoa ja kunnossapitoa sekä pyöräkuormaajan kuljettamista. Myllärin rooli on vastuullinen. Varmistat, että asiakkaamme saavat oikeanlaatuista betonia oikeaan aikaan. 

Ketä etsimme? 

Meillä viihtyy parhaiten henkilö joka on joustava, osaa reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarttuu oma-aloitteisesti eri hommiin. Hyvä tiimipeluri on tärkeä ominaisuus pienessä porukassa. Betonin tuntemus, kokemus rakentamisesta tai teknisen alan/rakennusalan koulutus ovat hyödyksi tehtävässä onnistumiselle. Työssä auttaa myös hyvä peruskunto ja mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. Työaika vaihtelee päiväkohtaisesti tilauksien mukaan. Ajokortti on pakollinen. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita betonista ja rakentamisesta. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Meillä työskennellään turvallisuus edellä. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Perehdytyspäivään voi osallistua mahdollisuuksien mukaan eri alueilta (päivä järjestetään pääkaupunkiseudulla). Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa laadunvalvonnan tehtävästä antaa laatupäällikkö Simo Viita-Aho 0405493187 tai simo.viita-aho@rudus.fi sekä betonimyllärin tehtävästä tuotantopäällikkö Ari Paasivirta 0400513125 tai ari.paasivirta@rudus.fi.  Kerrothan hakemuksellasi kumpaa tehtävää haet. Seuraa ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.