(Poistunut julkaisusta)

Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa (Uusimaa)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, työn ilo ja ahkeruus sekä rehtiys. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 1057 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 362 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa 

Kiinnostaako työ betonin laatuasioiden parissa? Haemme nyt kesäksi Uudenmaan alueen valmisbetoniasemille seitsemää laadunvalvojaa. Laadunvalvojan tärkein tehtävä on valvoa betonin vaatimuksenmukaisuutta työmailla ja/tai tehtailla. Tehtävään kuuluu mm. koekappaleiden valmistus ja massan lujuuspotentiaalin selvittäminen. Aiemmin meillä kesätöissä ollut ja teknistä alaa opiskeleva Oliver kuvailee työtä ”monipuoliseksi, itsenäiseksi ja hieman fyysiseksi. Työssä yllätti eniten betonin ominaisuuksien laaja kirjo. Työpäivän kulun sai suunnitella itse, kunhan hommat tuli tehtyä ajallaan. Laadunvalvonnassa pitää olla valmis käärimään hihat, eikä saa pelätä käsien likaamista.” Lisäksi tietyillä tehtailla saatat päästä syventämään osaamistasi betonimyllärin roolissa. Työaikasi vaihtelee päiväkohtaisesti tilausten mukaan.

Toivomme sinulta

  • Joustavuutta ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
  • Yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.
  • Hyvää peruskuntoa ja mahdollisuutta työskennellä tehdasympäristössä.
  • Betonin tuntemusta, kokemusta rakentamisesta tai teknisen alan/rakennusalan opintoja (voit olla juuri lukiosta tai ammattikoulusta valmistunut rakennusalasta kiinnostunut hakija).

Edellytämme sinulta ajokorttia työmaakäyntien vuoksi.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön, jonka ansiosta opit tärkeitä perusasioita betonista ja rakentamisesta. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä ja tästä toimii esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 28.2.2021. Lisätietoa tehtävästä antaa projektipäällikkö Anna Silventoinen, 0204474045 tai anna.silventoinen@rudus.fi ja laatuinsinööri Ville Makkonen 020 4474810 tai ville.makkonen@rudus.fi. Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.