(Poistunut julkaisusta)

Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa (Turku)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa

Kiinnostaako työ betonin laatuasioiden parissa? Haemme Turun valmisbetonitehtaalle yhtä laadunvalvojaa kesäksi. Laadunvalvojan tärkein tehtävä on valvoa betonin vaatimuksenmukaisuutta työmailla ja/tai tehtailla. Tehtävään kuuluu koekappaleiden valmistus ja massan lujuuspotentiaalin selvittäminen. Viime kesän kesätyöntekijämme ja teknistä alaa opiskeleva Oliver kuvailee työtä ”monipuoliseksi, itsenäiseksi ja hieman fyysiseksi. Työssä yllätti eniten betonin ominaisuuksien laaja kirjo. Työpäivän kulun sai suunnitella itse, kunhan hommat tuli tehtyä ajallaan." Laadunvalvonnassa pitää olla valmis käärimään hihat eikä saa pelätä käsien likaamista, kuvailee Oliver työtä. Laadunvalvonnan lisäksi, voi tietyillä tehtailla päästä syventämään osaamista betonimyllärin roolissa. 

Ketä etsimme? 

Meillä viihtyy parhaiten henkilö joka on joustava, osaa reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarttuu oma-aloitteisesti eri hommiin. Hyvä tiimipeluri on tärkeä ominaisuus pienessä porukassa. Betonin tuntemus, kokemus rakentamisesta tai teknisen alan/rakennusalan koulutus ovat hyödyksi tehtävässä onnistumiselle. Työssä auttaa myös hyvä peruskunto ja mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. Työaika vaihtelee päiväkohtaisesti tilauksien mukaan. Ajokortti on pakollinen. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita betonista ja rakentamisesta. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Meillä työskennellään turvallisuus edellä. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Perehdytyspäivään voi osallistua mahdollisuuksien mukaan eri alueilta (päivä järjestetään pääkaupunkiseudulla)  Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa laatupäällikkö Stina Blomqvist-Nuutinen  0405358491 tai stina.blomqvist-nuutinen@rudus.fi (töissä takaisin 7.1. alkaen).  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.